Om Mathma design

Mathma design är ett nystartat företag som startade i April 2020. Mathma design säljer posters med olika motiv som passar i allas hem. Mathma design arbetar med artister som vill få ut sina verk på marknaden där vi säljer deras fotografier, illustrationer och konstverk som posters även genom Mathma original där det säljs posters som man började sälja på hemsidan vid starten, stadsmotiv av olika städer runt om i landet och mycket mer.
Kolla in vårt sortiment.
Mathma design tar aktivt in artister som vill få sina verk ut på marknaden för att kunna erbjuda artister att växa samtidigt som vi växer. Mathma design vill kunna erbjuda en chans för någon som vill få utlopp för sin kreativitet att nå ut till en målgrupp direkt. Vi vill hjälpa till att underlätta för dessa artister så artisten kan fokusera på vad hen är bäst på - Att vara kreativa. Vi sköter all distribution, marknadsföring och handel medan artisten gör sin grej. Om du är intresserad av att veta mer om att bli artist på Mathma design.
Mathma designa arbetar emot en hållbar framtid och därav har Mathma design bestämt att allt som säljs genom Mathma design är och kommer bli 100% hållbart. Våra posters och förpackningar är av återvunnet papper och är certifierade. Vill du läsa mer om vårt hållbarhets koncept.
Inom en snar framtid kommer det komma upp fler posters, fler artister och även produkter som inredning, möblemang, belysning och mycket mer. Mathma design har precis börjat springa ifrån starten och det finns mycket som är planerat innan vi kommer till målet. Håll utkik på våra medier och upptäck Mathma design.
torra blommor

Om våra produkter

Våra posters är miljöcertifierade och våra tuber är av återvunnet papper. Vi levererar våra posters rullade i silkespapper i en kartong tub för att minimera risken att postern skadas under frakt.
Vi trycker våra posters i Kalmar, Sverige på två olika pappren som är anpassade för att ge det perfekta uttrycket och känslan när det är ett fotografi, illustration eller konstverk. Pappret är av hög kvalitet då vi vill erbjuda våra kunder den perfekta upplevelsen.