"Allt ändrades när jag fick en system kamera i julklapp. Det var där jag började ta tag i det mer och började fota allt som jag tyckte var intressant. Jag hade aldrig anat att det skulle gå så långt. Är inne på 6 året som fotograf/videograf. Livet är full av överraskningar.

Teo Cubela

Malmö, Sverige

  • Vit Instagram Ikon

Mitt namn är Teo Cubela och jag är 33 år ung. Är ursprungligen från vackra Kroatien. Känner att jag alltid varit kreativ. Så länge jag kan minnas iallafall. Jag fotade mycket med min mobil och redigerade bilder under sommaren när jag var nere i Kroatien. Det var mer en kul grej för mig.

 

Tänkte inte mer på det. Allt ändrades när jag fick en system kamera i julklapp. Det var där jag började ta tag i det mer och började fota allt som jag tyckte var intressant. Jag hade aldrig anat att det skulle gå så långt. Är inne på 6 året som fotograf/videograf. Livet är full av överraskningar. 

 

Har fått denna frågan ganska ofta. Vad jag kör för stil!? Jag tror inte jag har någon stil jag kör på, utan kör mer på vad ögat ser och om det ser intressant ut. That's it! Main thing is that i can be creative and creat something from scratch.

Teos Posters