ARTISTANSÖKAN

Vad roligt att du är intresserad av att bli artist hos oss på Mathma design. Mathma design söker alltid aktivt efter nya artister som har samma vision som oss. Att växa och bli välkänd. Med hjälp utav dig och våra andra artister kan vi utvecklas, bli större och nå en större målgrupp.

 

Kort om Mathma design

Mathma design startades 2020 i April av Maja Mattisson. Hon har en vision om att erbjuda kreativa människor och människor som vill/ville starta eget företag och lyckas med det dom älskar att göra. Mathma design vill bli nordens största design företag som hjälper andra att växa samtidigt som Mathma design växer.

Vad vi söker

Vi söker artister som sticker ut, vill ha en karriär inom sitt skapande och inom Mathma design. Vi vill ha artister som tycker att det man gör är design och inte något som vem som helst kan göra. Det ska vara passionerat och det ska visas genom sin egna stil.

Det kan vara allt ifrån fotografier, Illustrationer, Konstverk, Skulpturer, Belysning, Möblemang ja allt. Vi vill att alla ska ha möjligheten till att lyckas. Vi söker dig med samma ambition som oss.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en chans att prioritera ditt skapande medan vi gör resten. Vi distribuerar och marknadsför dina verk på vår plattform och sociala medier. Det enda du behöver göra är att skicka dina verk till oss, skriva på kontrakt och sedan är vi igång.  Det enda du behöver fokusera på är det du gör bäst - Att vara kreativ.

Vi erbjuder 50% av vinsten efter netto per poster.  Om du vill sälja produkter bortsett från posters erbjuder vi fortfarande 50% av vinsten efter netto. Detta går självklart att förhandla. Du får gratis marknadsföring på bland annat sociala medier, vår plattform och m.m. Du får även möjlighet att få ut dina posters på pop up butiker som är planerade i framtiden. Du som artist får även en personlig rabattkod som du kan dela med dig av till dina följare på sociala medier.

Så vad väntar du på. Få ut dina verk på marknaden och låt oss hjälpa dig att växa samtidigt som vi växer.

Hur blir jag artist hos er?

Du skickar oss ett mejl och skriver i meddelandet "Artistansökan" och berättar vem du är, vart du bor, dina visioner och mål, förhoppningar kring samarbetet och skickar med tidigare fotografier, Illustrationer, Konstverk som du har gjort och skicka med de verk du vill ha ut på vår plattform och varför du anser att just de verken skulle passa in på Mathma design.

MEJL: mathmadesign@gmail.com

Skriv i meddelandet: "Artistansökan"

  • Facebook
  • Instagram