Ska%2525CC%252588rmavbild%2525202021-02-

PRESENTTIPS

Vi vet att det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten. Det finns alltid någon som fyller år, ska gifta sig, tar studenten, inflyttningsfest, högtider som julafton, påsk och alla hjärtans dag. Vi har många posters att välja mellan som passar perfekt som en present. Nedan kommer några tips vi vill rekommendera till dig.

#1

Stadposters

En poster på sin hemstad är en perfekt present i alla lägen. Den påminner om den stad man växte upp i, minnena man skapade och platser man har besökt.

Våra stadsposters är uppbyggda på byggnader som är kända för just den staden. T.ex vår Norrköping poster har Strykjärnet, Grand hotel, Rådhuset och central stationen som några exempel.

Det kommer alltid nya städer så om just den staden du söker efter inte finns, är den på väg. Skriv gärna till oss vilken du vill ska vara näst på våra sociala medier.

#3

Present till fotografen

Vi alla känner någon som älskar att fota, ibland nästan för mycket. Den personen ska firas och vad skulle inte då passa bättre än en vacker poster i black and white eller varför inte ett vackert foto på naturen, en stad eller ett porträtt.

Vi har en del att välja mellan så vi hoppas att du vet vilken stil din fotograf vän, fru, man föredrar.

Skärmavbild 2021-02-12 kl. 10.23.37.png
Skärmavbild 2020-10-12 kl. 21.20.55.png
#2

Poster till dom små

Vi har en hel del posters till barnrummen. Du kanske ska på ett babykalas  eller så fyller din väns barn år och du har ingen aning om vad dom vill ha. Saker är alltid svårt att ge men poster är både snyggt och roligt.

 

Det går enkelt att byta ut till nya motiv så att det alltid passar barnets nya intressen eller föräldrarnas stil när barnet inte har något att säga om än.

Vi har många olika stilar på våra barnposters.

130500964_1722556071244628_4157698380504
#4

Present till någon speciell

Om du vill ge en unik present som ingen annan har, har vi den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder möjligheten att beställa en personlig poster. Det kan vara en bild på ert barndomshus, en stuga, kyrkan du eller någon annan gifte dig i. Ja allt möjligt helt enkelt.

Du väljer vad det ska vara för byggnad, Vilken text det ska vara och så gör vi den åt dig. Det kan ta upp emot en, två veckor att göra postern beroende på hur mycket detaljer.

Du får en helt unik poster som ingen annan har och det är ju ändå en rätt så vacker present.

Vi har mycket mer att välja mellan som skulle passa perfekt som en present. Tryck på knappen nedan för att se våra posters.

Om du inte vågar köpa en present och är rädd att dom inte ska gilla posterna du köpt, Gör det enkelt för dig själv. Köp ett presentkort.