Ska%CC%88rmavbild%202021-02-12%20kl.%201

Personlig poster

Köp en special gjord poster bara till dig eller till någon annan!

Vad är en personlig poster?

En personlig poster är en poster på valfritt motiv. Du skickar en blankett på vad du vill ha t.ex ditt hus med gatans namn, kyrkan du gifte dig i, grannens sommarstuga och när du har fått en bekräftelse börjar processen. Vi skickar skisser och vår process så att du vet vad vi gör och hur det går.

En personlig poster kan ta upp till 1,2 veckor. Motivet kan vara valfritt men vi är bäst på byggnader. En poster på ditt hus, företagsbyggnad, lokal,restaurang ja vad som helst.

Priset för en personlig poster är 1000kr och motivet är i 50x70cm. Om du vill ha ett större eller mindre motiv går detta självklart att lösa. Skriv i blanketten om vad du vill ha så ska vi försöka efterlikna ert önskemål.

En personlig poster kan ta mellan 3 till 12 timmar och uppåt beroende på hur mycket detaljer det finns och vad som önskas från kunds håll. Detta är en unik illustration efter dina önskemål, ta chansen och häng upp någonting ingen annan har i ditt hem.

Hur beställer jag en personlig poster?

Skärmavbild 2020-10-12 kl. 14.15.45.png

Tidigare kund referens.

Du beställer en personlig poster genom att fylla i blanketten nedan. Där skriver du namn, Epost-adress och en utförlig beskrivning av vad du vill att vi ska rita. När vi har sett ditt meddelande skickar vi en mejl och där efter skickar du över bilden till oss.

Skicka förfrågan

Tack, Vi hör av oss inom kort!