Mål & Visioner

Mathma designs mål med detta företaget är att kunna erbjuda kreativa människor att få utlopp för sin kreativitet och tjäna pengar på ett enkelt sätt. Vi vill även hjälpa små företag att växa samtidigt som vi växer. Det gör vi genom att ta in deras produkter och säljer på vår plattform och marknadsför ut dem på våra medier samma sak med artister. Vi tar in deras fotografier, konstverk, illustrationer och gör om dem till posters som vi sedan säljer.

Vi vill att det ska vara enkelt för kreatörer och små företagare att växa och kunna leva på det dom älskar och det är det vi ska försöka lyckas med.

Design behöver inte betyda just en sak utan det betyder så mycket mer. Mathma design erbjuder två tjänster. En tjänst mot privatpersoner där du som privatperson kan handla produkter ifrån vår webbshop och en tjänst mot företagare där ditt företag kan få hjälp med logotyp tillverkning och symboler. Vi hjälper företagare att komma framåt medan vi gör det också. Design är mycket och mathma design vill finnas tillgänglig för alla.

Vi har en vision om att bli nordens största design företag som hjälper små företagare och kreatörer att växa och bli något stort.  Även uppmärksamma de människor, organisationer och företag som behövs synas.

Växtskugga

Mål vi vill nå

  1. Hitta 50st artister som vill samarbeta med mathma design inom första året som företag.

  2. Få in 25st små företagare som inriktar sig på design att sälja sina produkter hos oss.

  3. Hjälpa 10 Organisationer genom vårt företag.

  4. Öka kunskapen kring hållbarhet hos konsumenter, företagare och intressenter.

  5. Hjälpt 5 st företag med deras logga och marknadsföring.

  6. Få in produkter bortsett från posters på webbshoppen.

  7. Utbilda unga som äldre inom företagande, artisteri och tryck.

  8. Bli nordens största design företag som hjälper små företag och artister att växa. Även uppmärksamma de människor, organisationer och företag som behövs synas.

Hur vi ska nå dessa mål

Syftet med Mathma design är att hjälpa andra att växa samtidigt som vi växer, det är då man är som starkast anser vi. Vi kommer aktivt söka artister som vi anser har potential till att bli stora designers. Vi kommer även leta efter små företag som har samma vision som oss att vilja nå ut med sin design till en stor målgrupp och att växa.

Eftersom Mathma design är ett nytt företag handlar det mycket om att kontakta och finnas ute på marknaden så att vi syns. Därför arbetar vi mycket med våra sociala medier för att nå ut till rätt målgrupp och blivande samarbetspartners.

Mathma design utvecklas hela tiden och det kommer många idéer om nya produkter ofta. Vi vill kunna erbjuda våra konsumenter och intressenter ett stort utbud som ska kunna passa så många som möjligt som intresserar sig av design, inredning och kvalitet.

Vi vill utbilda unga som äldre att ta ut sin kreativitet på marknaden men på ett hållbart sätt. Det kommer finnas inlägg på vår blogg där det kommer pratas just om hur man får ut sin produkt på marknaden, hur lyckas man som fotograf, vad behöver man, hur kommer man på en bra ide och mycket mer.

För att mathma design ska lyckas bli nordens största design företag som hjälper små företagare och artister att växa måste vi hitta dessa artister och företag, samarbeta med organisationer som behövs att uppmärksammas och att vi ska finnas ute på marknaden, synas och höras även att våra konsumenter gillar det vi gör. Utan våra konsumenter är vi inga därför är det så viktigt för oss att veta om ni gillar det vi gör. Vi vill veta vad vi kan förbättra så vi kan göra bättre!

Ge oss din feedback
Skriv omdömeGanska dåligtInte så braBraMycket braGrymt braSkriv omdöme

Tack för ditt meddelande!