"Jag är en drömmare och jag har alltid intresserat mig för fantasifulla historier, djur och natur. Jag drar inspiration från världen, antropologi, naturen och också att se min son växa upp med ett barns gränslösa fantasi.

Maia Torell

Malmö, Sverige

  • Vit Instagram Ikon

Mitt namn är Maia och jag är 25 år. Jag har så länge jag kan minnas vetat om att jag skulle arbeta med något kreativt i framtiden och att rita och måla har alltid varit ett stort intresse för mig. På senare tid upptäckte jag digital konst och har sen dess inte kunnat sluta lära mig mer.

 

Framför allt är jag en drömmare och jag har alltid intresserat mig för fantasifulla historier, djur och natur. Jag drar inspiration från världen, antropologi, naturen och också att se min son växa upp med ett barns gränslösa fantasi. Mina illustrationer innehåller söta karaktärer, miljöer, varma färger och ljus för att förmedla historier och sätta igång det där dagdrömmandet.

 

Mitt mål med detta samarbete är att få chansen att dela med mig av mina äventyrliga idéer, utvecklas som artist, skapa nya kontakter och nå ut till fler människor med min konst för att i framtiden kunna arbeta fulltid som illustratör.

Maias Posters