Ska%CC%88rmavbild%202021-02-11%20kl.%201

HELPING HAND

Vi vill hjälpa fler som behöver.
Helping hand är ett nytt koncept som vi kommer börja med i slutet av våren. Vi kommer göra samarbeten med olika föreningar, organisationer och små företag eftersom vi vill att fler syns, hörs och uppmärksammas.

Vi har just nu ett samarbete som vi arbetar med hår som ska släppas inom kort. Vårt mål är att börja samarbeta med fler för att visa vår support och för att vi vill att dessa företag, organisationer och föreningar ska uppmärksammas. Nu under pandemin behöver alla störta alla och det gör vi med glädje genom mathma design.

Som alltid kommer 50% av vinsten gå till de vi samarbetar med. Vi arbetar på detta sättet eftersom vi anser att man ska ge och ta lika mycket inom allt så länge det går. Vi har den möjligheten så vi tar den möjligheten och skapar något vackert och unikt med det.

Vet du något litet företag eller organisation, förening eller liknande du vill ska uppmärksammas lite extra eller driver du själv något av detta och vill vara med i vårt projekt "Helping Hand" mejla till oss då på: mathmadesign@gmail.com eller skriv till oss på våra sociala medier. Vi tar in alla möjliga förslag.

Inom kort kommer vårt första samarbete släppas, håll utkik.

  • Facebook
  • Instagram