Hållbarhet

Mathma design arbetar mycket med hållbarhet. Vi har satt som mål att allt som säljs genom Mathma design ska vara 100% hållbart. Våra posters är är miljöcertifierade och våra tuber är av återvunnet papper.

Produkter som vi kommer börja ta in inom snar framtid ska även dessa vara hållbart tillverkade. Vi tror på hållbarhet eftersom vi borde använda det som redan finns istället för att skapa nytt.

Det är viktigt att fler företag tar tag i detta och prioriterar hur man kan göra sina produkter, leverans och tillverkning så hållbart som möjligt för miljön.

Mathma design anser att man ska öka med arbetskraften ifrån sitt hemland därav har vi vårt tryckeri i Småland och resterande leverantörer i Sverige.

Posters gör det enkelt för oss att minska på miljöpåverkan. Artister runt om i hela världen kan skicka digitalt sina verk till oss och där efter skickas det till vårt tryckeri som trycker, paketerar och fraktar beställningarna.

Vi fraktar våra paket hos PostNord och även Bring då vi anser att deras arbete kring miljön är positiv eller arbetas mot en bättre utveckling i sitt hållbarhetsarbete.

Vi kommer vill lära våra konsumenter vad hållbarhet är och hur man kan göra små skillnader bli något större, Vi har planer kring evenemang i framtiden men på grund utav covid-19 vet vi inte när detta kommer ske. Under tiden kommer vi spridda vårt budskap på vår plattform, sociala medier och andra medier.

träd